Skip to content
Jan 17 / Melissa

Flotte soverom med himmelseng

Hvis jeg noen gang har et soverom stort nok for en himmelseng så er det noe jeg ville valgt. Her er mange flotte og inspirerende soverom med forskjellig stil, og ulike varianter av himmelsenger. Leter du etter mer soveromsinspirasjon finner du det  her.

If I ever get a bedroom big enough for a four-poster bed I so would love to have one. Here is a lot of great and inspiring bedroom in different styles and varieties of four-poster beds. If you are looking for more bedroom inspiration you can find it here.

1: Enkel og minimalistisk seng funnet her. 2 Himmelseng i tre med kul tapet, Pinterest 3 Ser ut som samme seng som på bilde 2, og med samme tapet i en annen farge kombinasjon, funnet her.  4 Ta naturen inn på soverom og lag en slik himmesleng 5 Hvitt enkelt soverom med himmelseng 6 Feminint soverom, flott farge på tapeten, fra Mochatini 7 Romantisk soverom i hvitt med himmelseng i metall 8 Gå industriell på soverom med denne sengen

Sort himmelsengsoverom med himmelsengSvart himmelsengHimmelseng naturHvit soveromRomatisk soveromMetallseng

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

5 Comments

Leave a comment
 1. Elizabeth / Jan 17 2011

  Her var det bilder av mange flotte senger :) Også likte eg tapeten med trær på :D

 2. Mona / Jan 17 2011

  Det er bare såååå fint, jeg driver og maser litt på min kjære for tiden om akkurat dette! For det kan jo ikke være særlig vanskelig å lage selv?
  I alle fall ikke for meg, som ikke har hammeren og spiker på…. :))
  Så vil jeg ha høyere seng også, er det ikke litt særnorsk å ha så lave senger? I alle fall hoteller og på film (… ;) så må man stiiige opp i hoftehøyde for å komme i seng, mye mer luksuriøst!

  Ha ei fin-fin uke

  Klem Mona

 3. Rosa Navas / Jan 17 2011

  I love the bedroom with the trees, it looks great!!

 4. Anna G. / Jan 18 2011

  Nice pictures, I like the industrial look of the bed on the last picture!

Trackbacks and Pingbacks

 1. “Unfinished” Painted Walls | peoniesandpancakes

Leave a comment