Skip to content
Jan 20 / Melissa

Dekorer hjemmet med blomsterløker

Blomsterløker kjøper jeg ofte til hjemmet. Er glad i friske blomster. Og blomster man kan se vokse og blomstre er enda bedre. Her er noen flotte forslag på hva du kan plante løkene i for å gjøre det enda mer dekorativt.

Flower bulbs is something I often buy for my home. I am very fond of fresh flowers, and flowers you can see grow and blossom is even better. Here are some great suggestions on what you can plant the bulbs in to make it really decorative.

1: Bruk små glass og krukker man har i skapet og plant løker i dem. Dekorativt og nydelig. Kilde 2: Enkelt og dekorativt med løker i hvite krukker. 3: Hvorfor ikke putte løkene i metallbokser? Funnet via bloggen VINTAGE 4 : Plant løkene i telysglass. Funnet via bloggen Simply Nature 5: Sett løkene rett på glasss, kilde Purple Area.

Plantet dekorative løkerLøker i hvite krukkerLøker i gamle metallbokserBlomsterBlomster

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

2 Comments

Leave a comment
  1. Lindi / Jan 20 2011

    Utrolig dekorativt! :)

  2. FROM THE RIGHT BANK / Jan 20 2011

    What a lovely post! Thank you for your comment today so I could find your blog.

Leave a comment