Skip to content
Mar 15 / Melissa

Et utvalg runde sofabord

Noen av våre lesere var på jakt etter sofabord. Og her har vi samlet sammen runde sofabord i forskjellige varianter. Noen av bordene kommer i forksjellige finisher. Ta en kikk her hvis du trenger  mer sofabord inspirasjon.

Some of our readers were looking for a coffee tables. So we have put together a selection of round coffee tables in different variations. Some of them are available in different color/material. Take a look here if you need more coffee table inspiration.


Rundt sofabord i hvitt fra BoConcept

Baily fom David Designstrind sofabord fra IKEATrayla sofabord fra IlvaElephant sofabord fra LIVINGTracy sofabord fra Living

1: Fra BoConcept DKK 3295,- 2: Baily from David Design 3: Strind fra IKEA NOK 995,- 4: Trayla fra danske Ilva DKK 1199,-   5: Elephant sofabord fra LivingNOK 3995,- 6: Tracy sofabord fra LIVINGNOK 1195,-

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

Leave a comment