Skip to content
Apr 7 / Ann Kristin

Garasjekontoret

En stor garasje som gir deg fritt spillerom til å utvikle ideer og prosjekter. The Hub gir deg tilgang til en arbeidsplass over hele verden. I Madrid har The hub renovert en gammel garasje og gjort den om til kontorplasser. Betonguttrykket og de slitte overflatene forteller husets historie. Arkitektene har beholdt det industrielle preget i resten av uttrykket når det kommer til den enkle møbleringen. Liker at de har beholdt rommet i en etasje så lyset fra taket får fylle lokalet. Mezzaninen skaper dynamikk og gir rom for flere arbeidsplasser. En deilig kontorplass.

The Hub provides access to a workplace worldwide. In Madrid, The Hub renovated an old garage and turned it into office space. They have kept the old look, the concrete and rough surfaces tells a history. The furnish is simple and give the right industrial look. Love the fact that they have kept it as a one floor location, and not split it into two, it allows the light to fill the room. Instead, to create a dynamic environment, they have build a mezzanine. A wonderful place to work.

The architects are Ch+qs

Funnet via Trendland

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

Leave a comment