Skip to content
May 22 / Melissa

Makron Heaven!

Det er vel ikke å putte under en stol at de fargerike makronene er på moten for tiden. Og jeg er selv en stor tilhenger av de små runde søtsakene. Ikke at jeg noen har laget dem selv, men jeg pleier å kjøpe dem på Oslos beste konditori Pascal. Disse bildene er ikke fra Pascal, men fra konditoriet Theurel & Thomasi San Pedro, Mexico. Det klassiske kritt hvite interiøret fremhever de sterke fargene til sitt beste. Konditoriet har fått en sterk profil og helhelt gjennom både sitt interiør og grafiske profil som er laget av byrået Anagrama.

It is old news that the colorful macaroons are in fashion at the moment. And I’m  a huge fan of the little round sweets. Not that I’ve made them myself, but I usually buy them at Oslo’s best patisserie Pascal. These pictures are not from Pascal, but from the patisserie Theurel & Thomas in San Pedro, Mexico. The classic white interior highlights the strong colors to its best. The pastry shop has a strong holistic profile through both its interior and graphic profile that is made by the agency Anagrama.

Theurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserieTheurel and Thomas patisserie

Found via Yatzer

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

3 Comments

Leave a comment
  1. @my casa / May 22 2011

    Vilka fantastiska bilder, åh vilket konditori, önskar bara att det låg lite
    närmare….

    Färgerna på makronerna är ljuvliga:)))

Trackbacks and Pingbacks

  1. Minimalistisk og lekker iskrembutikk | Ideas To Steal
  2. Macarons in Mexico… « Details and Dreams

Leave a comment