Skip to content
Aug 7 / Melissa

Industrielt loft med en miks av stål og rosa!

Ikke ofte jeg kommer over denne kombinasjonen, industrielt loft med en fargepalett av rosa! Men jeg elsker det rosa SMEG kjøleskapet, det gir virkelig gir det lille ekstra i dette stålkjøkkenet. Stolene er fra Tolix. Leiligheten har en kul blanding av teksturer og materialer. Myke overflater mot stål, romantiske lysekroner side om side med industrielle lamper. Kreativt og personlig.

Not often I come by this combination, industrial loft with a color palette of pink! But I do love the pink SMEG fridge, it really ads some sweet flavor to this steal kitchen with Tolix chairs. The apartment has a cool mix of texture and materials. Soft furnishing, steel kitchen, romantic chandeliers next to industrial lamps. Creative and indeed very personal.  Via

Industrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with pink

Industrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with some splashes of pinkIndustrial loft with some splashes of pink

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

Leave a comment