Skip to content
Nov 29 / Ann Kristin

Chesterfield i moderne hjem

Sofaen som aldri går av moten, og som passer inn i nesten ethvert interiør. Du får den i ulike farger, stoffer og til dels ulik stil. Du kan velge mellom den gamle slitte varianten i brunt skinn, eller som på bilde nummer 6 en svart mer elegant versjon. Chesterfield sofaen har blitt ett nostalgisk og ikonisk møbel.

The sofa that never leaves the field, and that you can put in almost any interior, it suits every style. You can have it in different colours, textiles an in different styles. You can go for the classic brown one, or choose a more elegant one in black like the one in picture 6. The chesterfield has a nostalgic feeling and is a iconic furniture piece.

Black Chesterfields photo by Ditte Isager1: Nice brown chesterfield in a modern home via Bungalow5 2: Maybe you prefer a red one, via 3: It even suits a office space via contemporist 4: It makes a great atmosphere in this open kitchen via MadeByGirl 5 : Black chesterfield found via Ditte Isager 6: A cozy sofa corner via The Brick House 7:Bohemian industrial chic via Muzze tumblr 8: This grey looks great in its settings, found via Abigail Lahern

Related Posts with Thumbnails
Bookmark and Share

3 Comments

Leave a comment
 1. PerfectionMakesMeYawn / Nov 29 2011

  Great post! We absolutely love everything about Chesterfield and their furniture. The Chesterfield sofa in the post below sets the style of an entire office! Yum.

  http://perfectionmakesmeyawn.blogspot.com/search/label/Interior%20-%20Office

 2. Caro / Apr 6 2012

  Hei
  Jeg elsker disse inspirerende bildene! Flott blogg.
  Tenkte kanskje du som har oversikten vet hvor det er mulig å finne en brukt chesterfield? Jeg ser en del på finn, men det er er bare litt sånne harryutgaver ;-)

  C

Trackbacks and Pingbacks

 1. 52 North Bar and Kitchen – Soho in London | Ideas To Steal

Leave a comment